Home / Lajme nga Zvicra (page 30)

Lajme nga Zvicra

Të Dielën, FC Kosova kundër FC Tuggen

Cyrih, me 1 Shtator 2017 FC Kosova e Cyrihut, të Dielën do ta pres ekipin e FC Tuggen, tani për tani konkurrent kryesor i ekipit shqiptar. Kosova dhe Tuggen-i kanë pikë të njëjta, nga shtatë, radhitën njëra pas tjetrës në tabelë dhe dallimin në gola, FC Kosova ka një gol …

Read More »