Home / Fotografi nga Jeton Aliji

Fotografi nga Jeton Aliji

Vardari në një natë vere, kur të gjith flejnë

Gostivar, Korrik 2016 Vardari në një natë vere, kur të gjith flejnë Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj. Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në: a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555 https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/ 672 total views, 1 views today

Read More »

Pamje nga fshati Duf i Malësisë së Rekës

Korrik 2016 Gjelbrim, ajër i pastër dhe natyrë që të qetëson shpirtin. Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj. Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në: a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555 https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/ 873 total views, 2 views today

Read More »

Lumi Radika në një ditë dimri

Lumi Radika në një ditë dimri. Ndër pasuritë më të bukura natyrore që kemi. Janar 2016 Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj. Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në: a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555 https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/ 1,146 total …

Read More »

Pamje te Negotinës gjatë dimrit, Pollogu mistik

Pamje te Negotinës gjatë dimrit, kur gjithçka mbulohet nga veloja e bardhë e borës. Pollogu mistik. Shkurt 2016 Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj. Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në: a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555 …

Read More »

Pamje gjatë perendimit të diellit në lagjen Tullana të Gostivarit

Pamje gjatë perendimit të diellit në lagjen Tullana të Gostivarit. Janar 2016 Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj. Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në: a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555 https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/ 686 total views, 2 views today

Read More »

Fshati Debresh i komunës së Gostivarit

Fshati Debresh i komunës së Gostivarit. Shkrepje të Janarit 2016. Fotografitë që i shihni mund t’i porositni edhe ne formë të posterave në formate të ndryshme për shtëpinë tuaj. Bleni postera duke kontaktuar Jeton Aliji në: a.jeton@gmail.com ose ne Viber dhe WhatsApp:+4915207621555 https://www.facebook.com/JetonAlijiOfficial/   1,050 total views, 2 views today

Read More »