Home / Gostivar (page 10)

Gostivar

Trajnohen mësimdhënësit e gjuhës angleze në Gostivar

Gostivar, me 4 Mars 2017   Në organizim të “Korpusit të Paqes”`, në zyrat e Këshillit Rinor u mbajt trajnim me mësimdhënësit e gjuhës angleze të shkollave fillore dhe të mesme të Komunës së Gostivarit.   Trajnimi u bë nga vullnetarët e arsimit të kësaj organizate të cilët para mësimdhënësve …

Read More »

Komiteti i Helsinkut vlerëson shkollat e Gostivarit

Gostivar, me 2 Mars 2017   Komiteti i Helsinkut në Maqedoni, në faqen zyrtare në Facebook ka publikuar fotografi dhe të dhëna mbi funksionimit e shkollës fillore “Mustafa Kemal Ataturk”, në qytetin e Gostivarit.   Në tekst potencohet që Shkolla fillore “Mustafa Kemal Ataturk” nga Gostivari, është shkollë inkluzive sipas …

Read More »

Bejta takon drejtuesit e Kompanisë “Nomino Led”

Gostivar, me 2 Mars 2017 “Sot takova në zyrën time drejtuesit e Kompanisë “Nomino Led”, nga Gostivari, z. Taner Muhaxhiri dhe z. Rexhep Shullani. Dy të rinj shumë ambicioz dhe të frymëzuar për të zgjeruar biznesit e tyre privat”, njofton kryetari i komunës se Gostivarit, Nevzat Bejta, duke theksuar se Gjeneratat e …

Read More »

Gazetarët e Gostivarit solidarizohen me kolegët e sulmuar në Shkup

Gostivar, me 1 Mars 2017 Gazetarët nga Gostivari përmes një konference për media të mbajtur në sheshin e qytetit, janë solidarizuar dhe kanë bërë thirrje për zbardhjen e plotë të sulmint të gazetarëve të ndodhur të martën në mbrëmje në Shkup, raporton Flaka.   “Në emër të të gjithë gazetarëve …

Read More »