Home / Gostivar (page 2)

Gostivar

Shpresim Tairi, Kandidat për Këshilltar në Komunën e Gostivarit

Gostivar, me 20 Shtator 2017 Në Zgjedhjet Lokale të 15 Shtatorit që do të mbahen në Republikën e Maqedonisë, në Listën për Këshilltar Komunal nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim është edhe Shpresim Tairi. Të nderuar familjarë, E nderuara Lagja e Sa’atit E nderuara Rini e Gostivarit, Në jetë …

Read More »

Vendosën Semaforë në Udhëkryqin në Rrugën e Dibrës në Gostivar

Gostivar,e 18 Shtator 2017 “Frekuentimi i shtuar i rrugës së re që lidh rrugën e Dibrës me lagjen Dutllëk lindi nevojën për vendosjen e regjimit në komunikacion. Në udhëkryqin e rrugës së Dibrës këto ditë u vendosën semaforët në katër anët, si dhe u vendosën tabelat informuese”, Njofton kryetari i …

Read More »

Stadiumi i Gostivarit do bëhet me kushte bashkëkohore

Gostivar, me 10 Shtator 2017 Viti 2015 shënoi fillimin e modernizimit të stadiumit të qytetit në Gostivar. Me vendim të kryetarit Bejta filloi ndërtimi i tribunës në Stadiumin e madh të qytetit, një nevojë dhe kërkesë e kahmotshme e sportistëve dhe dashamirëve të sportit, njofton Flaka. Gjatë inagurimit të punimeve …

Read More »