Home / Gostivar (page 20)

Gostivar

Ali Ahmeti: Xha Branko është njëri prej kontribuuesve më të mëdhenj për ta thënë të vërtetën mbi shqiptarët e krishterë në Maqedoni

Gostivar, me 11 Shtator – 2016 Në ambientet e Këshillit të Komunës së Gostivarit mbrëmë u promovua libri “Reka e Epërme dhe fshati Kiçinicë” i autorit Branko Manojllovski. I pranishëm në këtë eveniment ishte edhe lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti, i cili para të pranishmëve mbajti një …

Read More »

Ndërtohet ura e re në fshatin Forinë

Gostivar, me 6 Shtator – 2016 Ashtu siç u paralajmërua në muajin Korrik, brenda muajt Gusht u bë prishja e urës së vjetër mbi lumin “Jahorka”, në fshatin Forinë, për tu ndërtuar ura e re. Kërkesa ishte e banorëve, pasi që ura e vjetër ishte me distancë të ulët dhe …

Read More »

Gostivar,hapet solemnisht zyra noteriale Ilber Jusufi

Gostivar, me 5 Shtator 2016 Në qytetin e Gostivarit solemnisht filloi me punë zyra noteriale Ilber Jusufi. Në ceremoninë solemne, i pranishëm ishte ministri i Drejtësisë, Valdet Xhaferi i shoqëruar nga kryetari i Komunës, Nevzat Bejta dhe shefat e kabineteve Haxher Aliji dhe Bashkim Hasani. Në prononcimin për mediat, ministri …

Read More »