Home / Gostivar (page 3)

Gostivar

Bejta në çdo lagje të Gostivarit (Video)

Në ditën e nëntë të fushatës për zgjedhjet lokale Kryetari i Komunës së Gostivarit njëkohësisht kandiat, z. Nevzat Bejta, zhvilloi takime në zonën e tregut, lagjia e Vardarit dhe fshati Turçan i Vogël dhe një pjesë të fshatit Balindoll. Kryetari i Komunës u shpreh se arsimi ka qenë prioritet parësor …

Read More »

Stacioni Filtrues në Gostivar, Projekt i premtuar – Punë e kryer (Foto)

Gostivar, me 29 dhjetor – 2015 Lëshohet në përdorim Stacioni Filtrues Gostivari fiton ujin e pijshëm të filtruar Sot, kryetari i komunës së Gostivarit Nevzat Bejta, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi, ministri i Drejtësisë Adnan Jashari dhe deputetet e zonës, solemnisht e lëshuan në përdorim stacionin …

Read More »