Home / Gostivar (page 30)

Gostivar

Përmbyllet projekti për zhvillim të qëndrueshëm shoqëror që u realizua me nxënësit e shkollave të mesme të Gostivarit

Gostivar, me 8 Qershor – 2016 Ka përfunduar me sukses projekti për zhvillim të qëndrueshëm shoqëror i realizuar me nxënësit e shkollave të mesme publike në Komunën e Gostivarit. Në amfiteatrin veror të qytetit, në prani të përfaqësuesve të Ambasadës Amerikane, Komunës, Këshillit Rinor, drejtuesve dhe Bashkësive të nxënësve të …

Read More »

Kryetari Bejta ndoqi nga afër punimet e Urës mbi Lumin Vardar

Gostivar, me 21 Qershor 2016 Kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta ndoqi nga afër punimet për vendosjen e parmakëve të reja te Ura e madhe përballë objektit të Gjykatës Themelore. Është një ide e mrekullueshme e cila do të tjetërson dhe zbukuron tej mase urën e madhe mbi …

Read More »

Iftar i përbashkët i drejtuesve të institucioneve në Gostivar

Gostivar, me 7 Qershor 2016 “Zoti ua pranoftë agjërimin. Sonte me Muftiun e Gostivarit Shaqir Ef Fetahu, ministra, deputetë dhe drejtues të tjerë inatitucionesh në iftarë të përbashkët me qytetarët e Gostivarit. I përgëzoj iniciatorët që organizuan për çdo natë të Ramazanit të organizojnë Iftarë për agjëruesit në nevojë. Zoti …

Read More »

U organizua iftari kolektiv për më tepër se 2000 qytetarë. Kryetari Nevzat Bejta: Qëllimi i Ramazanit është afrimi mes njerëzve

Gostivar, 20 Qershor – 2016 Në hapësirat e Bashkësisë Fetare Islame përballë Qendrës për Kulturë në Gostivar, mbrëmë u shtrua iftar kolektiv i organizuar nga Komuna Ejup (Eyup), e Republikës së Turqisë në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit. Në një atmosferë festive, rreth 2000 persona shijuan iftarin kolektiv, ku të …

Read More »