Home / Gostivar (page 4)

Gostivar

Në Gostivar u përurua Qendra Rinore e Fushatës së FRBDI-së

Gostivar, me 26 Shtator – 2017 Sonte në Gostivar u përurua Qendra Rinore e Fushatës së FRBDI-së për zgjedhjet e 15 Tetorit. Kryetari i Forumit Rinor, Visar Rustemi në fjalimin para Rinisë, potencoi që sonte  jemi tubuar të gjithë këtu për të dëshmuar se me punët e realizuara sa e …

Read More »

Nevzat Bejta e nis fushatën me takime të drejtëpërdrejta

Gostivar, me 25 Shtator – 2017 Kandidati për Kryetar Komune nga radhët e BDI-së në Gostivar, z. Nevzat Bejta sot edhe zyrtarisht filloi fushatën zgjedhore nga qendra e qytetit “Ditën e parë të fushatës edhe zyrtarisht e filluam nga qendra e qytetit, nga ku paralajmëruam ndërtimin e sheshit të ri. …

Read More »

Shtegdalja u shndërrua në Urë bashkëkohore në Gostivar

Gostivar, me 13 Prill – 2017 U inaugurua ura e re mbi lumin Vardar si dhe rruga që lidh dy pjesët e qytetit të Gostivarit 13 Në prani të qindra qytetarëve të Gostivarit, mysafirëve dhe delegacionit të udhëhequr nga kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta të enjten u …

Read More »

Rregullimi i Gostivari filloi nga hyrja e Qytetit

Gostivar, 29 Prill 2013 Janë rregulluar dhe zbukuruar pjesët anësore – trekëndëshve në hyrje të Gostivarit. Janë mbjellë drunjë, lule dhe është bërë rregullimi i trotuarit në njërën anë trekëndëshit. Kryetarit i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta dhe drejtori i ndërmarrjes Publike “Komunalec”, Memedali Xhaferi, dolën në terren për të …

Read More »