Home / Gostivar (page 44)

Gostivar

Hapet Shtabi komunal zgjedhor i Degës së BDI-së në Vrapçisht

Negotinë, me 2 shkurt 2016 Një delegacion i BDI-së i përbërë nga Shefi i Shtabit Qendror zgjedhor, Bekim Neziri, sekretari i përgjithshëm i BDI-së dhe ministër i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, ministri i Pushtetit Lokal, Lirim Shabani, deputetë dhe funksionarë tjerë partiak, sot pas dite kanë marrë pjesë në …

Read More »

BDI nesër fillon marshin e fitorës në Gostivar

Gostivar, 8 shkurt – Në takimin e fundit me anëtarët e kryesisë së degës, nëndegëve, Forumit të Gruas (FG), Forumit Rinor (FR), si dhe drejtues institucionet dhe deputetë nga rajoni i Gostivarit, kryetari i Shtabit Lokal të BDI-së në Gostivar, Nevzat Bejta njoftoi antarsinë që: “Më datë 9 Shkurt (e martë) …

Read More »

Reagim i Komunës së Gostivarit: Pluralizmi njeh reagime por jo dhe shpifje

Gostivar, 5 shkurt- Dega e Lëvizjes “Besa”, në Gostivar, edhe sot përmes një Konference për Shtyp ka tentuar të paraqes të pavërteta dhe shpifje për kinse mungesë të nxehjes qendrore në Shkollën Fillore “Bashkimi”, dhe Çerdhen Publike “Bleta”, në Gostivar. Drejtoritë e dy institucioneve të lartpërmendura, hedhin poshtë si të pavërteta …

Read More »

Hapet rruga që do të lidh fshatrat Simnicë dhe Cerovë

Gostivar, 5 Shkurt – Një nga paralajmërimet për investime kapitale në territorin e Komunës së Gostivarit po bëhet realitet. Kushtet e volitshme atmosferike mundësuan që brenda javës së kaluar të bëhet hapja dhe trasimi i rrugës që do të lidh fshatrat Simnicë dhe Cerovë dhe që do të mundëson lidhjen e …

Read More »

Nga 1 shkurti ndalohet gjahu

Gostivar, me 31 janar 2016 Shoqata e Gjuetarëve “Mufllon”, Sërmnovë Gostivar, i informon të gjithë anëtarët se prej datës 01.02.2016, ndalohet gjahu.  “Falënderojmë të gjithë anëtarët që gjatë sezonit të gjuetisë respektuan rregullat dhe ligjin për gjah”, njoftojnë nga SH “Mufllon”.  /Radio Vala 332 total views, no views today

Read More »

Spitali i Gostivarit: Sqarim rreth akuzave të pabaza të Lëvizjes Besa

Të mërkurën në opinion u paraqit një komunikatë e lëshuar nga dega e Lëvizjes Besa në Gostivar, rreth funksionimit të Spitalit të Gostivarit. Kjo komunikatë nuk përmbante asgjë tjetër përveçse plasim të informatave tendencioze dhe të qëllimshme për të njollosur politikisht një Institucion shëndetësor që kujdeset për mbi 100 mijë …

Read More »