Home / Gostivar (page 5)

Gostivar

Vihet në funksion sistemi “E Rregullativa”, Gostivari qyteti i vetëm në Maqedoni dhe Evropë për qeverisje transparente  

  Gostivar, me 17 Korrik – 2017 Sot në ambientet e Komunës së Gostivarit u promovua projekti mbi sistemin “E Rregullativa”, një sistem mjaftë i rëndësishëm për  qeverisje elektronike, i cili është zhvilluar nga “UNCTAD”. Në fjalimin e tij përshëndetës, kryetari i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta mes tjerash …

Read More »

U përkujtuan dëshmorët e 9 Korrikut

Gostivar, me 9 Korrik – 2017 Në 20 vjetorin e ngjarjeve të Gostivarit, një delegacion i Komunës së Gostivarit i udhëhequr nga Kryetari, z. Nevzat Bejta dhe kryesuesi i Këshillit Komunal, z. Nasir Musliu bënë homazhe në vendprehjet e dëshmorëve të 9 Korrikut. Në prononcimin për mediat, Kryetari, z. Nevzat …

Read More »

Apel: Uji për pije të shfrytëzohet vetëm për nevojat e amvisërisë

Gostivar, me 2 Korrik – 2017 Për shkak të temperaturave të larta dhe ardhjes së mërgimtarëve në vendlindje në ditët në vazhdim, apelojmë deri tek qytetarët e komunës së Gostivarit të bëjnë kujdes të shtuar gjatë përdorimit të ujit të pijshëm. Luten qytetarët që t’i shmangen përdorimit të ujit nga …

Read More »