Home / Komunat

Komunat

Kadastra vendos Regjistër të adresave edhe në Gostivar

Shkup, 17 mars 2017 – Agjencia për kadastër e Republikës së Maqedonisë sot filloi me vendosjen e Regjistrit të ri të adresave për tërë territorin e Republikës së Maqedonisë. Me këtë rast me kompaninë DGi Gisdata-Shkup, nënshkroi marrëveshje për pilot-projektin “Përgatitje e të dhënave dhe zhvillim i aplikacioneve për grumbullimin …

Read More »

Zhbogar dhe Jazbec në Tetovë si pjesë e fushatës “BE-ja për ju”

Tetovë, me Mars 2017 Shefi i Delegacionit të BE-së në Maqedoni, Samuel Zhbogar dhe ambasadori slloven Milan Jazbec sot do ta vizitojnë Tetovën si pjesë të fushatës “BE-ja për ju”. Ambasadorët do të vizitojnë disa projekte të financiara nga BE-ja dhe do të takohen me përfaqësues të shoqërisë qytetare, të …

Read More »