Home / Komunat (page 10)

Komunat

Nënshkruhet marrëveshje për financimin e dokumentacionit teknik për projekte në Vrapçisht

Vrapçisht, 31 mars 2016 Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Nurhan Izairi dhe kryetari i komunës së Vrapçishtit, Bajram Kadria sot nënshkruajtën marrëveshje për financim të përpilimit të dokumentacionit teknik për projekte në komunën e Vrapçishtit. Me marrëveshjen në periudhën në vijim duhet të përpilohet dokumentacioni tektik me revizion …

Read More »

Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor do ta bashkëfinancojë rindërtimin e kanalizimit atmosferik në Dibër

Dibër, 30 mars 2016 Ministria e Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor do ta bashkëfinancojë edhe fazën e dytë të projektit “Rindërtimi i kanalizimit atmosferik në Dibër”. Marrëveshjen për këtë qëllim sot në hapësirat e komunës së Dibrës e nënshkruajti ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Nurhan Izairi dhe kryetari …

Read More »

Memorandum bashkëpunimi për themelimin e Këndit Italian

  Tetovë, 29 mars – Komuna e Tetovës dhe Ambasada e Republikës Italiane në vend, nënshkruan memorandum bashkëpunimi për inicimin e procedurës me qëllim themelimin dhe funskionalizimin e plotë të Këndit Italian në kuadër të Komunës së Tetovës. Kryetarja Arifi dhe Ambasadori Italin Ekseleca e tij z. Erensto Massiminoi Bellelli …

Read More »

Bejta vizitoi komunën e Mavrovë – Rostushës, takoi kryetarin, Memedi

Gostivar, me 28 Mars – 2016 Kryetar i Komunës së Gostivarit, z. Nevzat Bejta vizitoi Komunën e Mavrovë – Rostushës dhe u takua me kryetari, z. Mukrem Memedi. Gjatë takimit miqësor mes dy kryetarëve të komunave fqinje, mes tjerash u bisedua për realizimin e projekteve të përbashkëta, bashkëpunimin dhe problemet …

Read More »