Home / Komunat (page 18)

Komunat

Përurohen dy rrugë të reja në Komunën e Haraçinës

Haraçinë, me 19 dhjetor 2015 Një delegacion qeveritar i udhëhequr nga Ministri i Ekonomisë Bekim Neziri, Ministri i Pushtetit Lokal Lirim Shabani, Zëvendës-ministri i Trasportit dhe Lidhjeve  Nimetulla Halimi, sot zhvilluan një vizitë pune në Komunën e Haraçinës, ku së bashku me kryetarin e Komunës së Haraçinës Brahim Ajvazi, lëshuan …

Read More »

Nuk rritet çmimi i biletave në NPQ me sistemin e ri për pagesë

Shkup, 19 dhjetor 2015 – Çmimi i biletës në autobusët e Ndërmarrjes publike të qarkullimit NPQ Shkup, e cila blihet te shoferi edhe pas vendosjes së sistemit të ri elektronik, nuk do të ndryshohet dhe do të jetë 35 denarë, e jo 60 denarë, siç u paralajmërua paraprakisht, parashikon Propozon …

Read More »

Tetovarët edhe sot në protestë për shkak të ndotjes

Tetovë, 18 dhjetor 2015 – Në Tetovë edhe sot u mbajt protestë e organizuar nga organizata joqeveritare Eko guerila për shkak të ndotjes së ajrit në qytet. Kryetari i Eko guerilas Arianit Xhaferi në emër siç tha të qytetarëve të mbledhur në sheshin në Tetovë kërkoi nga Ministria e Mjedisit …

Read More »

Kontroll i policisë dhe DAP-it në bastoret e Tetovës

Tetovë, 7 dhjetor 2015  Tre bastore sportive të cilat pa paraqitur dhe pa licenca kanë organizuar lojëra të fatit kanë qenë lendë të kontrollit të akcizave të cilat policia dhe përfaqësues të Drejtorisë për të Ardhura Publike e kanë zbatuar mbrëmë në periudhën mes orës 20 dhe 23 në Tetovë, …

Read More »

USHT e përmbylli fushatën e aktiviteteve për parandalimin e virusit HIV/AIDS

Tetovë, 9 dhjetor 2015  Grupi shkencor dhe Parlamenti studentor i Fakultetit të Shkencave të Mjekësisë, sot përmes një ligjërate, me temë “Kundër sidës”,  të prezantuar nga studentët, Vjosa Xhaferi dhe Albert Maqellara, e kanë përmbyllur fushatën e aktiviteteve që e kanë organizuar për nder të 1 Dhjetorit, Ditës botërore të …

Read More »

Delegacion nga MPB e Shkupit në takim me qytetarët e lagjes së Gazi Babës

Gazi Babë, me 11 dhjetor 2015 Dje, delegacioni nga Ministria e punëve të brendshme e përbërë prej Xhevxhet Azizi-ndihmës kryeshef në sektorin për punë të brendshme Shkup, Burim Ramadani-kryeshef në asistencë dhe transport, Enver Selami-komandant i stacionit policor Bit Pazar, Gazmend Ibrahimi-ndihmës kryeshef për krim në stacionin policor Bit Pazar, …

Read More »