Breaking News
Home / Komunat (page 19)

Komunat

Delegacion nga MPB e Shkupit në takim me qytetarët e lagjes së Gazi Babës

Gazi Babë, me 11 dhjetor 2015 Dje, delegacioni nga Ministria e punëve të brendshme e përbërë prej Xhevxhet Azizi-ndihmës kryeshef në sektorin për punë të brendshme Shkup, Burim Ramadani-kryeshef në asistencë dhe transport, Enver Selami-komandant i stacionit policor Bit Pazar, Gazmend Ibrahimi-ndihmës kryeshef për krim në stacionin policor Bit Pazar, …

Read More »