Home / Komunat (page 4)

Komunat

Pastrohen mjediset e vërshuara në Komunën e Vrapçishtit

Vrapçisht, me 22 gusht 2016 Sot në f.SANAKOS,nga reshjet e shumta në një çast,u vërshuan disa rugica,obore dhe disa bodrume. Shtabi i krizës pranë Komunës së Vrapçishtit në teren bashk me qytetarët për të ndihmuar banorët e prekur nga kjo fatkeqësi natyrore. Kryetari i Komunës së Vrapçishtit z.BAJRAM KADRIJA falemenderon …

Read More »

Komuna e Çairit furnizohet me vetura elektrike

Çair, me 22 gusht 2016 Komuna e Çairit është institucioni i parë në Republikën e Maqedonisë që është pajisur me vetura elektrike. Këtë sot e theksoi në konferencën për media Kryetari i Çairit Izet Mexhiti në konferencën e mbajtur për mediat. Përveç tjerash ai tha: “Sot bëjmë promovimin e katër …

Read More »

Komuna e Vrapçishtit me Aktivitete humanitare për Shkupin

Gostivar, me 11 Gusht 2016 Vërshimet e ditëve te fundit ne qytetin e Shkupit prekën rënd çdo qytetar dhe familje, andaj shtabi i krizës pranë Komunës së Vrapçishtit bashkë me klubet e ndryshme,shoqatat, shkollat fillore dhe të mesme,donatorë të ndryshëm është kyçur ne aktivitetin humanitar për grumbullim të ushqimit,ujit,veshje,mjete higjienike …

Read More »

Komuna e Çairit ndihmon të prekurit nga stuhia dhe vërshimet

Shkup, me 10 Gusht 2016 Komuna e Çairit vazhdon intenzivisht të ndihmojë të prekurit nga stuhia dhe vërshimet që kapluan ditë më parë Shkupin, ndërsa pasojat dhe dëmet më të mëdha u bënë në lagjen Hasanbeg. Me këtë rast, Komuna e Çairit ka angazhuar 20 punëtorë sezonal në Hasanbeg që …

Read More »