Home / Komunat (page 5)

Komunat

Në Reçicë të Madhe pastrohet shtrati i lumit

Tetovë, me 6 Gusht 2016 Pas qetësimit të situatës me reshjet, niveli i lumit në Reçicë të Madhe dukshëm ka rrënë. Ekipet punuese janë në teren, respektivisht përgjatë rrjedhës së lumit, dhe për momentin me maqineri të rëndë është duke u realizuar pastrimi i disa pikave kyçe të shtratit të …

Read More »

Kryetari i Këshillit Komunal të Tetovës, Hisen Xhemaili në Shipkovicë

Tetovë, me 6 Gusht 2016 “Në Shipkovicë për të ndjekur vërshimet. Aktualisht rruga në hyrje të Shipkovicës dhe aksi Shipkovicë-Brodecë është e bllokuar ! Lusim qytetarët e kësaj ane që të kufizojnë lëvizjet në kto akse rrugore”, shkruan nga terreni kryetari i Këshillit të Komunës së Tetovës, Hisen Xhemaili. /Radio …

Read More »