Home / Kulturë (page 7)

Kulturë

Arti pamor, ekspozitë personale e Luan Zenkut në Gostivar

Gostivar, 17 Janar – Në galerinë “Kult” në Gostivar u hap ekspozita e pavarur me titull “Folku tradicional” i artistit Luan Zenku. Ai para dashamirëve të artit figurativ u prezantua me dhjetë vepra nga opusi i tij i fundit të përpunuara në teknikën arkil dhe pëlhurë. Në hapjen e ekspozitës, …

Read More »

Promovim i librit "Vajzat e mjegullës" nga autori Namik Dokle

Shkup, 19 dhjetor 2015 – Në hapësirat e Librarisë së Çarshisë sot me fillim në ora 17:00, do të promovohet libri “Vajzat e mjegullës” nga autori Namik Dokle.  Namik Dokle, deputet, ish-kryetar i Kuvendit të Shqipërisë dhe ish-zv.kryeministër, i rikthehet fuqishëm botimeve. Ai vjen me romanin më të ri, të …

Read More »