Home / Lajme (page 225)

Lajme

Bejta takoi fëmijët në suaza të projektit “Java e Jetimit” të organizuar nga e Organizata Humanitare “Kalliri i Mirësisë”

Gostivar, me 20 Prill- 2016Kryetari z. Nevzat Bejta takoi fëmijët në suaza të projektit Java e Jetimit të organizuar nga e Organizata Humanitare Kalliri i Mirësisë 1 Në mjediset e Komunës së Gostivarit, kryetari, z. Nevzat Bejta takoi përfaqësuesit e Organizatës Humanitare “Kalliri i Mirësisë”, dhe fëmijët jetim të përfshirë …

Read More »

SHBA-të ofrojnë bursa për studentët e UT-së

Tetovë, 19 prill 2016 – Në Universitetin e Tetovës, sot Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Maqedoni i prezantoi bursat që ndahen nga Qeveria Amerikane për studentët e këtij universiteti. Në këtë prezantim, Asistenti për çështje arsimore në Ambasadën e SHBA-ve në Shkup, Gazmend Ilazi i prezantoi bursat …

Read More »

Komunikacioni pa ndalesa, nëpër rrugë të thata

Shkup, 19 prill 2016 – Komunikacioni nëpër të gjitha rrugët në vend po zhvillohet pa ndalesa nëpër rrugë të thata. Jashtë mjediseve të qytetit, intensiteti i komunikacionit të akset rrugore është mesatar. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi. /Radio Vala 219 total …

Read More »

Shitësit në tregje kërkojnë modernizim të tregjeve të gjelbërta

Shkup, 18 prill 2016 – Nevojitet modernizim i tregjeve të gjelbërta me qëllim që të sigurohen kushte më të mira për tregti dhe të mbahen blerësit, vlerësojnë nga Grupacioni i tregjeve pranë Odës Ekonomike të Maqedonisë. Nga Oda Ekonomike e Maqedonisë theksojnë se analizat tregojnë se me paraqitjen e supermarekteve …

Read More »