Home / Lajme (page 30)

Lajme

Bejta në Forinë paralajmëroi projektet kapitale (Video)

Gostivar, me 10 tetor – 2017 Forina ishte vatra e radhës e Kryetarit të Komunës së Gostivarit njëherit kandidat, z. Nevzat Bejta, kuu mirëprit nga qindra banorët të këtij lokaliteti. Në një atmosferë impozante, Bejta bëri rezime të punëve të realizuara në këtë vendbanim, ndërkaq paralajmëroi investimet kapitale për Forinën …

Read More »

Tetovari Amir Shafi emërohet Trajner te U12 e FC Wilit në Zvicër

Wil, me 4 Tetor 2017 Pas katër viteve angazhim në klubin e futbollit FC Wil nga St. Galleni, Amir Shafi, është angazhuar si Trajner i ekipit U12 të FC Wilit, transmetojnë Radio Vala dhe Albsport.ch. “Kam nënshkruar kontratë Profesionale si Trajner i U12, ku qëllimi jonë është të nxjerrim sa …

Read More »