Breaking News
Home / Lajme (page 345)

Lajme

Plaçkitje në një shtëpi në Gostivar, janë vjedhur stoli ari

Shkup, 2 janar 2016 – Një plaçkitje ka ndodhur në Gostivar në shtëpinë e E.R (41),  me ç’rast nga një kasafortë janë vjedhur stoli ari në vlerë prej 25 mijë euro. Vjedhja ka ndodhur dje rreth orës 12 në rrugën “Ilindenska”. Ekspertizë në vendngjarje është ka kryer ekipi për ekspertizë …

Read More »

Ndahen pako me dhurata për fëmijët me nevoja të posaçme

Gostivar, 29 dhjetor – Komuna e Gostivarit përmes Departamentit për Arsim, Kulturë dhe Sport dhe në bashkëpunim me kompaninë Ali Market,  sot u shpërndanë dhurata nxënësve me nevoja të posaçme. Me këtë aktivitet u përfshin paralelet speciale në shkollat fillore “Ismail Qemali” dhe “Mustafa Kemal Ataturk”, si dhe në Qendrën ditore …

Read More »

Komuna e Gostivarit: Për ish pjesëtarët e UÇK-së ka kush të kujdeset !

Gostivar, 28 dhjetor – Pas publikimit të lajmit për largimin nga puna të ish ushtarit të UÇK-së, Zudi Salihi nga Ndërmarrja Publike Komunale e Gostivarit, përmes një kumtese është prononcuar Komuana e Gostivarit. Nga atje thonë se: “Personi në fjalë, në Ndërmarrjen Publike “Komunalec” ka qenë i angazhuar në punë përmes …

Read More »

NJOFTIM – Ftohen qytetarët të legalizojnë objektet pa leje

    Të nderuar qytetarë, Ju njoftojmë se u miratuan ndryshimet e Ligjit për rregullimin e statusit juridik të objekteve të ndërtuara pa leje (Ligji për Legalizim), i cili parasheh zgjatjen e afatit për plotësimin e dokumentacionit të paraqitur, si dhe një afat të ri për dorëzimin e kërkesave për …

Read More »