Breaking News
Home / Lajme (page 347)

Lajme

Mjegull në rrethinën e Gostivarit, dukshmëria deri në 20 metra

Shkup, 9 dhjetor 2015 – Dukshmëri të zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës deri në 20 metra ka në rrethinën e Gostivarit, ndërsa në Resnjë, Gjavatë dhe Kullë dukshmëria është prej 50 deri 60 metra, kumtoi LAMM. Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore të Maqedonisë po zhvillohet pa ndalesa, …

Read More »

Komuna e Gostivarit asfalton rrugën e kodrës në fshatin Raven

Raven, me 18 dhjetor 2015  Komuna e Gostivarit projektin e radhës e ka realizuar në fshatin Raven, ku është asfaltuar një rrugë në brendi të fshatit në vendin e quajtur rruga e Kodrës, transmeton Radio Vala.  Bëhet fjalë për një projekt dhe punë të premtuar nga ana e drejtuesve të …

Read More »

Bejta jep mbështetje të plotë institucionale për komunitetin rom

Gostivar, 10 dhjetor 2015  – Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta mori pjesë në takimin e organizuar nga komuniteti rom, i cili u mbajt në hapësirat e Këshillit Komunal. Takimi u realizua në kuadër të projektit “Pjesëmarrja e romëve në sjelljen e vendimeve në vetëqeverisjen lokale”, të iniciuar nga …

Read More »