Breaking News
Home / Lajme (page 348)

Lajme

Në Mavrovë temperatura – 8

Shkup, 18 dhjetor 2015 – Berova sot është qyteti më i ftohtë në Maqedoni. Sipas DPHM atje janë shënuar minus 10 gradë. Në Mavrovë, -8, në Shkup  dhe Kriva Pallankë – 7, Tetovë, Lazaropole, Manastir, Demir Kapi dhe Dibër -6, Prilep, Shtip, Strumicë, Krushevë dhe Kumanovë -5, Ohër, Pretor dhe …

Read More »

Dukshmëri e zvogëluar afër Gostivarit për shkak të mjegullës

Shkup, 22 dhjetor 2015 – Për shkak të mjegullës zvogëlim të dukshmërisë ka afër Gostivarit dhe Strumicës 50 metra dhe Kriva Pallankës dhe Pavleshencit 30 metra. Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndalesa, nëpër rrugë kryesisht të thata në viset më të ulëta dhe vende-vende nëpër rrugë …

Read More »

Mjegull në rrethinën e Gostivarit, dukshmëria deri në 20 metra

Shkup, 9 dhjetor 2015 – Dukshmëri të zvogëluar për shkak të paraqitjes së mjegullës deri në 20 metra ka në rrethinën e Gostivarit, ndërsa në Resnjë, Gjavatë dhe Kullë dukshmëria është prej 50 deri 60 metra, kumtoi LAMM. Komunikacioni në të gjitha rrugët shtetërore të Maqedonisë po zhvillohet pa ndalesa, …

Read More »