Breaking News
Home / Lajme (page 349)

Lajme

Bejta jep mbështetje të plotë institucionale për komunitetin rom

Gostivar, 10 dhjetor 2015  – Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta mori pjesë në takimin e organizuar nga komuniteti rom, i cili u mbajt në hapësirat e Këshillit Komunal. Takimi u realizua në kuadër të projektit “Pjesëmarrja e romëve në sjelljen e vendimeve në vetëqeverisjen lokale”, të iniciuar nga …

Read More »

Asociacioni ADI Gostivar është pjesë e projektit "Udhërrëfyes drejtë zgjedhjeve të lira dhe korrekte"

Shkup, 11 dhjetor 2015 – Memorandum për bashkëpunim për zbatimin e projektit “Udhërrëfyes drejtë zgjedhjeve të lira dhe korrekte” nënshkruan sot Asociacioni MOST, Asociacioni për iniciativa demokratike – Gostivar, Qendra për analiza ekonomike, Qendra kulturore rinore – Manastir, Ambasada e parë për fëmijë në botë “Megjashi” nga njëra anë dhe …

Read More »

Komuna e Gostivarit vazhdon të jetë lider në sferën e Urbanizmit

Gostivar, 10 dhjetor – Komuna e Gostivarit vazhdon të qëndron në krye të listës në shkallë të Republikës sa i përket numri të lejeve të dhëna për ndërtim edhe me mendimin për shkallën e projektuar të rezistencës mekanike, stabilitetit dhe mbrojtjes sizmike të ndërtesës, transmeton Radio Vala. Informacioni konfirmohet nga …

Read More »

Mërgimtarët shtojnë gjallërinë nëpër rrugët e Gostivarit

Gostivar, 23 dhjetor – Ardhja e mërgimtarëve për festat dhe pushimet e fundvitit, ka shtuar gjallërinë nëpër rrugët e Gostivarit. Gjatë vikendit që lamë pas, mbi 50 autobusë nga qytete dhe shtete të ndryshme të Evropës, kanë bartur rreth 2500 gostivaras me punë të përkohshme jashtë shtetit. Ditët e vikendit, …

Read More »