Home / Maqedoni (page 3)

Maqedoni

Në Tabanoc janë sekuestruar 43.00 euro

Shkup, 23 mars 2017 – Në vendkalimin kufitar Tabanoc në mëngjesin e sotëm rreth orës 7:15 është penguar tentim për nxjerrjen e paligjshme të 43.800 eurove. Paratë janë gjetur në një makinë udhëtimi të drejtuar nga një shtetas i Maqedonisë i cili ka udhëtuar së bashku edhe me një shtetas të …

Read More »

Sërish ndërpritet koordinimi në Kuvend

Shkup, 23 mars 2017 – Për shkak të konsultmeve shtesë, takimi koordinues për Komisionin kuvendor për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve është ndërprerë dhe do të vazhdojë në orën 13. 679 total views, 1 views today

Read More »

“Tabela”, “Trista”, “Total” dhe Tifani” hetimet e reja të PSP-së

Shkup, 23 mars 2017 – Prokuroria Speciale Publike hapi katër hetime të reja financiare për katër persona të cilat kanë të bëjnë me furnizime në MPB, ndërtimi i një shkolle në komunën e Zajazit dhe evazione fiskale, ndërsa evidentohen nën emërtimet “Tabela”, Treqind”, “Total” dhe Tifani”. Prokurorja Speciale Publike Fatime …

Read More »

Koordinimi në Kuvend do të vazhdoje pas ores 15:30 minuta

Shkup, 21 mars 2017 – Koordinimi i përfaqësuesve të grupeve parlamentare për përcaktimin e përbërjes së Komisionit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve është ndërprerë për shkak të konsultimeve plotësuese dhe do të vazhdojë pas orës 15 e 30 minuta. Në koordinimin në Kuvend përfaqësuesit e VMRO-DPMNE-së, LSDM-së, BDI-së dhe …

Read More »

Benzina dhe dizeli lirohen për dy denarë

Shkup, 21 mars 2017 – Çmimet e derivateve të benzinës dhe dizelit nga mesnata do të lirohen për dy denarë për një litër, vendosi sot Komisioni rregullator për energjetikë. Çmimi i ri i shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 do të jetë 65 denarë, ndërsa e EUROSUPER BS-98 do të jetë …

Read More »

Methju Nimic: Maqedonia është sjellur në rrezik të lartë

Shkup, 20 mars 2017 – “Jam i shqetësuar për gjendjen në Maqedoni. Atë që mund ta theksoj në këtë moment është se gjendja në shtet është sjellur në rrezik të lartë me çka do të ndikojë ndaj sigurisë dhestabilitetit të Maqedonisë”. Këtë e deklaroi ndërmjetësi në kontestin mes Greqisë dhe Maqedonisë …

Read More »

Kadastra vendos Regjistër të adresave edhe në Gostivar

Shkup, 17 mars 2017 – Agjencia për kadastër e Republikës së Maqedonisë sot filloi me vendosjen e Regjistrit të ri të adresave për tërë territorin e Republikës së Maqedonisë. Me këtë rast me kompaninë DGi Gisdata-Shkup, nënshkroi marrëveshje për pilot-projektin “Përgatitje e të dhënave dhe zhvillim i aplikacioneve për grumbullimin …

Read More »