Home / Maqedoni (page 30)

Maqedoni

Nënshkruhet Marrëveshje për bashkëpunim ndërmjet Kembrixhit dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës për shkollat e mesme profesionale dhe gjimnazet

Shkup, me 7 Nëntor 2016 Me rastin e thellimit të bashkëpunimit ndërmjet Kembrixhit dhe Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës në Republikën e Maqedonisë, sot ministri i Arsimit dhe Shkencës Pishtar Lutfiu, mori pjesë në evenimentin e nënshkrimit të Marrëveshjes për vazhdimin e bashkëpunimit me Qendrën Ndërkombëtare për programe mësimore pranë …

Read More »

BDI: Me slloganin “Bashkë vendosim!” drejt triumfit

Shkup, 7 nëntor 2016 “Bashkë vendosim!”, është sllogani i Bashkimit Demokratik për Integrim për zgjedhjet e 11 dhjetorit. Kështu ka vendosur Shtabi Zgjedhor, duke marrë për bazë pesë pikat (përbetimet) e platformës zgjedhore, me të cilat Bashkimi Demokratik për Integrim do të dalë para qytetarëve, për të verifikuar edhe një …

Read More »

Kuçi, përgjegjësia shoqërore tek kompanitë gjithnjë më e madhe

Shkup, 4 Nëntor 2016 Ministri i Ekonomisë Driton Kuçi sot morri pjesë në edicionin e nëntë të ndarjes së Çmimit nacional për praktikat më të mira të përgjegjësisë shoqërore të ndërmarrjeve në vend, event ky i organizuar nga Ministria e Ekonomisë dhe Trupit koordinues nacional për përgjegjësi shoqërore tek ndërmarrjet, …

Read More »

Eksporti nga fillimi i vitit me rritje prej 6,3 për qind

Shkup, 4 nëntor 2016 Nga fillimi i vitit përfundimisht me shtatorin eksporti i mallrave të Maqedonisë shënon rritje prej 6,3 për qind, publikoi sot Enti Shtetëror për Statistikë. Sipas të dhënave të publikuara, vlera e eksportit të mallrave arrin 3.547.530.000 dollarë amerikan. Vlera e mallit të eksportuar, në periudhën e …

Read More »