Home / Maqedoni (page 5)

Maqedoni

Verber: Jemi të shqetësuar për gjendjen në Maqedoni, Kosovë dhe BeH

Strasburg, 14 mars 2017 – Partia Popullore Evropiane (PPE) e cila është grupacioni më në numër në Parlamentin Evropian është e shqetësuar për gjendjen në Maqedoni, Kosovë dhe Bosnjë e Hercegovinë, si dhe për tërë Ballkanin, kumtoi kryetari i PPE-së në dhomën ligjdhënëse evropiane, Manfred Veber në raportim me gazetarët-korrespondentë në …

Read More »

Gazpërçuesi magjistral Shkup – Gostivar në ndërtim

Shkup, 14 mars 2017 – Në vijim janë punët ndërtimore të gazpërçuesit magjistral Shkup – Tetovë – Gostivar, ku sot do të kryhet verifikim i aktiviteteve. Gazpërçuesi është në gjatësi të përgjithshme prej 86 kilometrave, si pjesa e tretë e Projektit për ndërtimin e sistemit gazpërçues nacional në Republikën e …

Read More »