Mërgim

Mirënjohje për FC Kosova Düsseldorf-in nga kryetari i Ferizajt, Agim Aliu

Ferizaj, me 28 Tetor 2021 Kryetari i komunës së Ferizajt, Agim Aliu ka pritur në një takim ekipin e FC Kosova Düsseldorf-it. Aliu ka vlerësuar me mirënjohje punën ekipit shqiptar…

Read More

Rruga e mërgimtarit për në Vendlindje

(VIDEO) Rruga e mërgimtarit për në Vendlindje Nëpërmjet kësaj video, dëshiroj tua tregoj rrugën e mërgimtarëve për të ardhë në Vendlindje. Nga nisja e deri në mbërritje, çfarë përjetojmë, si…

Read More

Dita e Abetares 2021 nga Shkolla Shqipe në Ostermundigen të Zvicrës

📚Festa e Abetares 2021📚 Në organizim të Shkollës Shqipe në Ostermundigen, të udhëhequr nga mësuesja Ida Jashari dhe Këshilli i prindërve, në hapësirat e ambasadës së Kosovës në Bern, u…

Read More