Motoçiklizëm

(Video) Me Plisa e me Motora nga St. Gallen-i te ambasada e Kosovës në Bern – Sporti Shqiptar në Mërgim 93

Një grup i motoristëve Plisat, për nder të 14-të vjetorit të pavarësisë së Republiksë së Kosovës, kanë udhëtuar nga qyteti i St. Gallen-it, aty ku e selinë, kanë udhëtuar drejt…

Read More

(Video) Parada e Shqiponjave në Gostivar – Sporti Shqiptar në Mërgim 71

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 71-të kushtuar Paradës së Motoristave Shqiponjat në Gostivar. Bashkëbisedues: Safet Baftijaj, kryetar i klubit të motoristave Shqiponjat në Zvicër Autor dhe Udhëheqës i emisionit…

Read More