Breaking News
Home / Religjion (page 2)

Religjion

Myslimanët festojnë Kurban Bajramin

Shkup, 11 shtator 2016 Besimtarët e besimit islam nesër e festojnë festën e Kurban Bajramit, festa e dytë më e madhe myslimane menjëherë pas Fitër Bajramit. Me namazin e mëngjesit, e pastaj edhe me namazin e Bajramit fillon festimi treditor, në të cilin respektin ndaj Allahut, myslimanët e shprehin me …

Read More »

U promovuan punimet në Kompleksin e Xhamisë së Sahatit në Gostivar

Gostivar, me 4 Korrik – 2016 Përfundimi i muajit të Ramazanit dhe ardhja e festës së Fitër Bajramit në qytetin e Gostivarit u shënua me promovimin e investimeve infrastrukturore që lidhen me kultivimin e jetës fetare dhe shoqërore. Në prani të delegacionit të Komunës së Gostivarit dhe Muftinisë së Bashkësisë …

Read More »