Breaking News
Home / Religjion (page 5)

Religjion

Ligjerata e Hfz. Arif Emini, Tema “Israja dhe Miraxhi” (Video)

St. Gallen, me 30 Prill 2016 Në mbrëmjen e së shtunës, në xhaminë e El-Hidaje të qytetit të St. Gallenit, u shënua tribuna fetare me temë “Israja dhe Miraxhi”. Mysafirë të ftuar enkas nga vendlindja për të begatuar këtë rast sublim ishin dy myftilerët e dalluar nga Maqedonia, respektivisht nga …

Read More »

Israja dhe Miraxhi – Ligjeratë nga Hfz. Shaqir ef. Fetahu (Video)

Gostivar, me 3 Maj 2016 Video e realizuar nga www.radiovala.com Në mbrëmjen e së shtunës, në xhaminë e El-Hidaje të qytetit të St. Gallenit, u shënua tribuna fetare me temë “Israja dhe Miraxhi”. Mysafirë të ftuar enkas nga vendlindja për të begatuar këtë rast sublim ishin dy myftilerët e dalluar …

Read More »

Myftiu i Tetovës priti në vizitë Myftiun e Gostivarit

Tetovë, me 5 mars 2016 Me rastin e përfundimit të objektit të renovuar të Myftinisë së Tetovës, Myftiu i Tetovës Prof. Dr. Qani ef. Nesimi, priti në vizitë Myftiun e Gostivarit Hfz. Shaqir ef. Fetahu, me bashkëpunuesit dhe disa nga shoqëruesit e tij. Gjatë vizitës u bisedua për tema me …

Read More »

Fatmire Beshiri, magjistre e re në Shkencat Sociologjike

Tetovë, me 22 shkurt 2016 Në Universitetin Shtetëror të Tetovës, Fakulteti Filozofik – Drejtimi Sociologji, me sukses mbrojti tezën e magjistraturës, Prof. Fatime Beshiri nga Gostivari. Në komisionin në përbërje të Prof. Dr. Flora Sela -kryetare, Prof. Dr. Qani Nesimi -anëtar dhe Prof. Dr. Sunaj Rahimi- mentor, kandidatja mbrojti temën …

Read More »

Maturantja Zira Demiri, hafize e re e Kur’anit Famëlartë

Gostivar, me 21 Prill 2016 Shkolla e Mesme Islame, Medreseja ISA BEU-Paralelja e Shtrirë e Vajzave në Gostivar, me sukses nxori nga mesi i saj hafizen e re të Kur’anit Famëlartë, hfz. Zira Demiri, maturante në këtë vatër arsimore. Për të nderuar këtë aktivitet, prezent ishin Muftiu i BFI Gostivar …

Read More »