Breaking News
Home / Religjion (page 6)

Religjion

Dua hatme në Xhaminë e fshatit Zdunjë

Zdunjë, me 31 janar 2016 U realizua me sukses hatmeja e fëmijëve që ndjekin mësimbesimin islam në mektebin e Xhamisë të fshatit Zdunjë e udhëhequr nga mualimi i kësaj xhamie Mr.Eljesa ef. Asani.  Në këtë solemnitet përveç xhemaatit dhe shumë mysafirëve të tjerë, morri pjesë një delegacion nga Muftinia e …

Read More »

Profesor dhe studentë nga Turqia vizituan Muftininë e Gostivarit

Gostivar, me 16 dhjetor 2015 Sot Muftininë e BFI – Gostivar e vizitoi një delegacion nga Universiteti Evropian – Fakulteti Juridik i përbërë nga profesorë universitar, studentë nga Republika e Turqisë, shumica e të cilëve studiojnë në këtë Fakultet dhe mysafirë të tjerë. Këtë delegacion e mirëpriti në mënyrë solemne …

Read More »