Breaking News
Home / Shpallje

Shpallje

Woelfli e mban me shpresë BSC Young Boysin

51 – Horou riktheu shpejt në lojë ekipin e YBsë me penalltinë e shënuar vetëm tre minuta pasiqë mysafirët e shënuar golin e avantazhit. 61 – Roger Assale assesi të shënoje. Edhe në situatë ballë për ballë me portierin, Omelin del me i suksesshëm dhe mbron golin e pastër. 64 …

Read More »

SHPALLJE për vende pune në Kompani e re mekanike në Gostivar

Kompani e re mekanike në Gostivar është në kërkim të sipër për personel me të dhënat vijuese, që posedojnë pasaportë dhe janë të gatshëm për të udhëtuar jashtë vendit, kur është e nevojshme. CV-ja duhet të jetë patjetër në gjuhën angleze dhe të dërgohet në këte email adresë: sales3@tal-virtu.com – …

Read More »