Video

(Video) FC Kosova NE, klubi i shqiptarëve të Neuchatel-it – Sporti Shqiptar në Mërgim 124 (16.10.22)

FC Kosova NE, klubi i shqiptarëve të Neuchatel-it, Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 124-të. Bashkëbisedues: Zuhdi Mullaabazi, Kryetar Flamur Nitaj, Trajner Armend Uksmajli, Kapiten Realizimi: Kasam Selimi, radiovala Video,…

Read More

(Video) Florian Zili, Basketbollist në Zvicër – Sporti Shqiptar në Mërgim 123 (09.10.22)

Për Florian Zilin, basketbollistin Shqiptar nga Odri i Tetovës, në Lozanë të Zvicrës, flasim sonte në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim, në emisionin e 123-të. Për më tepër, na ndiqni,…

Read More

(Video) Arsim Hyseni dhe Enver Osmani, suksesi me FC Kosovën – Sporti Shqiptar në Mërgim 121 (25.09.22)

Për Arsim Hysenin dhe Enver Osmanin, dyshen që e kanë bërë FC Kosova-n e Cyrihut, ekipin më të suksesshëm shqiptarë në Mërgim, flasim sonte në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim,…

Read More

(Video) Java e Filmit Kino Kosova në Bernë, shfaqet filmi “Hive”

Javës së Filmit Kino Kosova, në kinemanë Cinémate në Bernë, me datën 18 shtator 2022, iu bashkangjit edhe një numër i madh zonjash/ zonjushash nga Kantoni i Bernës. Aktivitet ky…

Read More

USI Azzurri Gjenevë – Sporti Shqiptar në Mërgim 119 (11.09.22)

USI Azzurri GE, si kaloi në udhëheqje të familjes Salihu në Gjenevë? Ku ishte dhe ku është ngritur ekip? Cili është misioni dhe vizioni i këtij ekipi? Si është arritur…

Read More
Load More