Breaking News
Home / Emisioni Sporti Shqiptar në Zvicër / (Video) Tenisti Jasin Jakupi në Sportin Shqiptar në Zvicër 21

(Video) Tenisti Jasin Jakupi në Sportin Shqiptar në Zvicër 21

Është lojtari i tenisit, Jasin Jakupi, i ftuar im i radhës në Sportin Shqiptar në Zvicër.

Në bashkëbisedimin që po e zhvilloj edhe kësaj radhe, nëpërmjet video lidhjes/Skype-s, do ta njohim tenistin e ri shqiptar më shumë, do të flasim për hapat e tija në Tenis, për rezultatet, por edhe për pritjet në të ardhmen.

Ai tregon se në cilën kategori radhitët aktualisht dhe se cili do të ishte kulmi i tij në karrierë.

Për të arritur edhe më shumë rezultate, tenistit shqiptar në Zvicër, i nevojitet përkrahja nga spornsor të ndryshëm.

Për më tepër, ndiqeni emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër, të hënën në ora 21:00, në TV Syri.

I falënderoj për përkrahje financiare të emisionit, Shqiprim Salihun dhe Lindim Jusufin, që na ndihmojnë dhe motivojmë të vazhdojmë me këtë emision.

Të gjitha emisionet mund ti gjeni në kanalin zyrtar të TV Syri në Youtube dhe në dritaren informative www.radiovala.com

Bern, me 3 Maj 2020

Kasam Selimi
Autor dhe Udhëheqës i emisionit

5,450 total views, 52 views today

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Boksierët Hadis dhe Festim Ademi në Sportin Shqiptar në Zvicër 15

Për dallim nga emisionet e kaluara, në emisionin e 15-të, kam të ftuar sportistë të …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: