FC Iliria fituese e Kupës së Solothurn-it, sezoni 20/21- Sporti Shqiptar në Mërgim 70

FC Iliria fituese e Kupës së Solothurn-it, sezoni 20/21- Sporti Shqiptar në Mërgim 70

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 70-të
kushtuar futbollistit suksesit të FC Ilirisë, fitoren për Kupën e Solothurn-it

Bashkëbisedues:
Alban Jahiu, Kapiten
Vilson Dedaj, Trajner
Fitim Shala, Tifoz
Fabrizio Laus, Futbollist
Nazmi Elezi, Futbollist
Dashnim Sulejmani, Futbollist
Oliver Andrijaceviç, Futbollist
Dardan Llugaliu, Futbollist
Samoell Prenaj, Futbollist
Burim Raimi, Futbollist
Ejup Ismaili, Drejtor Sportiv
Rahim Dakaj, Kryetar i klubit

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi

Realizimi: www.radiovala.com

Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri

Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i
FALËNDEROJ

SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karateasë Dardania në Lyss/Bern

LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis

BESIM Bublicen, saloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel

NEHAT Rexhepin, Restorant Piceria Brunnenhof në Köniz/Bern

Poweralb, platformë digjitale

Xhevdet Spahiu

Avni Mustafa

administrator

Lini një Përgjigje