(Video) Parada e Shqiponjave në Gostivar – Sporti Shqiptar në Mërgim 71

(Video) Parada e Shqiponjave në Gostivar – Sporti Shqiptar në Mërgim 71

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 71-të
kushtuar Paradës së Motoristave Shqiponjat në Gostivar.

Bashkëbisedues:
Safet Baftijaj, kryetar i klubit të motoristave Shqiponjat në Zvicër

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi

Realizimi: www.radiovala.com

Mbështetje mediale: TV2 Gostivar, Muharrem Shaqiri

Për përkrahje të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim, i
FALËNDEROJ

SHQIPRIM Salihun, trajner në klubin e karateasë Dardania në Lyss/Bern

LINDIM JUSUFIN, trajner në FC Brig-Glis Wallis

BESIM Bublicen, saloni i shitjes dhe riparimit të telefonave MultiPhone në Basel

NEHAT Rexhepin, Restorant Piceria Brunnenhof në Köniz/Bern

Poweralb, platformë digjitale

Xhevdet Spahiu

Avni Mustafa

administrator

Lini një Përgjigje