(Video) Zvicra dhe Gjermania potenciali kryesor për FFK-në, me 14 dhe 15 Tetor mbahet kampi stërvitor

(Video) Zvicra dhe Gjermania potenciali kryesor për FFK-në, me 14 dhe 15 Tetor mbahet kampi stërvitor

Fedrata e Futbollit të Kosovës në bashkëpunim me Unionin e Klubeve Shqiptare të Futbollit në Zvicër (UKSHFZ) me 14 dhe 15 Tetor 2021, në Jona të Zvicrës e organizojnë kampin e radhës, për gjeneratat 2006/07.

administrator

Lini një Përgjigje