AB Car Cleaning PËRKRAHËSIT me të rinj të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim

AB Car Cleaning PËRKRAHËSIT me të rinj të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim

Shpreh gëzimin dhe falënderimin publik, për vëllezërit Hadis dhe Festim Ademin dhe kompaninë AB Car Cleaning, të cilët u bënë PËRKRAHËSIT me të rinj të emisionit Sporti Shqiptar në Mërgim.

Më gëzon fakti se, përkrahja dhe kontributi vjen nga dy djem të rinj shqiptarë, të lindur, rritur dhe zhvilluar në Zvicër dhe kjo ka vlerë, ka peshë, ka rëndësi.
Hadisi dhe Festimi u bëren KRAHË me mua, me shokët tjerë përkahës, në MISIONIN për Sportin Shqiptar në Mërgim.
Faleminderit djema!

JU dëshiroj shumë suksese dhe punë të mbarë me AB Car Cleaning.

Për të gjithë bashkombësit, që dëshirojnën që veturat e tyre t’i pastrojnë në mënyrën më të mirë dhe në çdo detal, urdhëroni, shkoni e vizitojeni AB Car Cleaning, besoni në punën e këtyre djemve.

Ta përkrahim njëri-tjetrin!

Website : https://www.abgroupgmbh.ch
Facebook: https://www.facebook.com/abcarcleaning
Instagram: @abcarcleaning_
Telefon: 079 905 94 46

administrator

Lini një Përgjigje