Në Kuvend është Miratuar vazhdimi i Ligjit për Legalizim të objekteve pa leje

Shkup, me 10 dhjetor 2015

Në Kuvendin Republikan u miratua ndryshimi i Ligjit për rregullimin e statusit juridik të objekteve të ndërtuara pa leje (Ligji për Legalizim) i cili parasheh zgjatjen e afatit për plotësimin e dokumentacionit të paraqitur, si dhe një afat të ri për dorëzimin e kërkesave për legalizimin e ndërtimeve pa leje, transmeton Radio Vala.

Me ndryshimet parashikohet që afati i aplikimit zgjatet gjer më 31 mars, 2016, dhe për ata që kanë dorëzuar kërkesë të mund të dorëzojnë elaborate gjeodezike deri më 31 dhjetor 2016 dhe ndryshime të tjera që shkojnë në interesin e qytetarëve tonë. 

Kjo është mundësi e shkëlqyer që përpjekja dhe premtimi i Bashkimit Demokratik për Integrim-BDI që të gjithë qytetarët që në vitin 2011 per arsye te ndryshme nuk aplikaun këtë herë të aplikojnë dhe ti legalizojnë ndërtimet pa leje.”

/Radio Vala

 1,004 total views,  1 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Mickoski: Një ditë pas ditëlindjes sime, më 30 shtator do ta shihni vendimin tim për referendumin

E shfrytëzoj këtë rast t’u drejtohem personalisht qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, ndërkaq e njëjta …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: