Konferencë ndërkombëtare "Mediat dhe të drejtat e njeriut"

Shkup, 10 dhjetor 2015

 Me rastin e ditës ndërkombëtare për të drejta të njeriut, Instituti për gazetari, media dhe komunikime, në kuadër të Fakultetit “Justiniani i parë” në kuadër të Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” në Shkup, organizon Konferencë ndërkombëtare me temë “Mediat dhe të drejtat e njeriut”.

Qëllimi i konferencës është të mundësojë këmbim mendimesh dhe prezentimin e rezultateve hulumtuese në këtë temë esenciale për mediat dhe të drejtat e njeriut, ndërsa me rëndësi të veçantë për Republikën e Maqedonisë.

Në hapjen e konferencës do të mbajnë fjalim dekani i Fakultetit Juridik prof.dr. Borçe Davitkovski dhe ambasadori amerikan në Maqedoni, Xhes Bejli.Radio/Vala

About Kasam Selimi

Check Also

Mickoski: Një ditë pas ditëlindjes sime, më 30 shtator do ta shihni vendimin tim për referendumin

E shfrytëzoj këtë rast t’u drejtohem personalisht qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, ndërkaq e njëjta …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: