KSHPK do ta prezentojë programin për parandalimin e përplasjes së interesave 2016-2019

Shkup, 9 dhjetor 2015

Komisioni Shtetëror për Parandalimin e Korrupsionit (KSHPK) sot në kuadër të shënimit të Ditës ndërkombëtare për luftë kundër korrupsionit do t’i promovojë aktivitetet kyçe dhe sfidat e ardhshme në parandalimin dhe represionin e korrupsionit dhe përplasjes së interesave.

Para të pranishmëve përfaqësuesit e pushtetit ligjdhënës, ekzekutiv dhe gjyqësor, vetëqeverisjes lokale, sektorit joqeveritar dhe privat, mediave dhe përfaqësuesve të organizatave ndërkombëtare, KSHPK do ta prezentojë atë që është realizuar nga Programi shtetëror për parandalim dhe represionin e korrupsionit dhe Programin shtetëror për parandalimin dhe zvogëlimin e paraqitjes së përplasjeve të interesave të Planit veprues 2011-2015. Do të prezentohet edhe Programi i ri shtetëror për parandalim dhe represionin e korrupsionit dhe për parandalimin dhe zvogëlimin e paraqitjes së përplasjes së interesave me Plan veprues 2016-2019. Radio/Vala

 4,227 total views,  4 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Mickoski: Një ditë pas ditëlindjes sime, më 30 shtator do ta shihni vendimin tim për referendumin

E shfrytëzoj këtë rast t’u drejtohem personalisht qytetarëve të Republikës së Maqedonisë, ndërkaq e njëjta …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: