Aksion për sanimin e rrjetit të ndriçimit publik në territorin e Komunës së Vrapçishtit

Vrapçisht, me 6 dhjetor 2015

Është duke vijuar aksioni për sanimin e rrjetit të ndriçimit publik në territorin e Komunës së Vrapçishtit, ku do të ndërrohen poçet e djegura dhe do të sanohen defektet në rrjet.

/Radio Vala

About Kasam Selimi

Check Also

Enver Maliqi emërohet nënkryetar i Shkupit

Siç informojnë autoritetet e qytetit kryebashkiaku i Shkupit Petre Shilegov emëroi Enver Maliqin për zëvendës të …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: