Memorandum bashkëpunimi për themelimin e Këndit Italian

 

Tetovë, 29 mars – Komuna e Tetovës dhe Ambasada e Republikës Italiane në vend, nënshkruan memorandum bashkëpunimi për inicimin e procedurës me qëllim themelimin dhe funskionalizimin e plotë të Këndit Italian në kuadër të Komunës së Tetovës. Kryetarja Arifi dhe Ambasadori Italin Ekseleca e tij z. Erensto Massiminoi Bellelli u dakorduan që me nënshkrimin e këtij memorandumi do të thellohet edhe bashkëpunimi ndëristitucional në sferën e kulturës, turizmit, programeve për shkëmbim të studentëve si dhe ekonomisë, mes komunës së Tetovës dhe Ambasadës Italiane. Njëherit Ambasadori Bellelli potencoi rëndësinë strategjike të komunës së Tetovës, për sa i përket nënshkrimit të këtij memorandumi, duke u nisur nga fakti se shumë qytetarë nga Tetova dhe rajoni jetojnë dhe veprojnë pikërisht në shtetin Italian./Radio Vala29_03_2016_arifi_ernesto

 915 total views,  1 views today

About RV2

Check Also

(Video) AMG GT4 63s modeli i ri

Te kjo video do të shohim një super makinë, një bishë e vërtetë, pra flasim …

Lini një Përgjigje

Këtë e pëlqejnë %d blogues: