Ish ushatri i UÇK-së nga Shkupi, ngelet në rrugë pasi nuk pagoi qeranë!

Profesori Arbër Çeliku ka njoftuar përmes profilit të tij në facebook, për fatin e rëndë të ish ushtarit të UÇK-së Bekim Kabashi nga Shkupi i cili ngeli në rrugësot, pasi nuk pati mundësi të paguaj qeranë e banesës.

Profesor Çeliku shkruan:

Të nderuar miq

Një ushtar i UÇK-së, bashkëshort dhe baba, mbi të gjitha, një vëllai ynë, përballet me dilemën jetësore: Të jesh apo të mos jesh. Sot ai, në pamundësi për të paguar qeranë e banesës, tok me familjen e tij, qenka dëbuar nga banesa dhe ka mbetur në mes të katër rrugëve. Për më tepër, shikoni videon dhe fotot më poshtë.

Ju ftoj, sipas mundësisë, t’i dalim në ndihmë! Numri i tij i telefonit është: 070571230

Zoti ju bekoftë!

P.S. Shpërndajeni edhe ju!

About RADIO VALA Redaksia

Check Also

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Këtë e pëlqejnë %d blogues: