(Video) Amir Shafi, trajneri i FC Wil U20 në emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër 8

Grencehn, me 3 Shkurt 2020

Në emisionin e 8-të të Sportit Shqiptar në Zvicër të Kasam Selimit, është i ftuar trajneri i ekipit U20 të FC Wil 1900-it, Amir Shafi.
Amiri tregon se si ka nisur karriera e tij si Trajner te FC Wil-i, çfarë shkon dhe çfarë nuk shkon mirë në sezonin vijues, sa e ndihmojnë ekipin e parë, si është të punosh me shumë futbollistë shqiptarë.
Për më tepër, ndiqeni Sportin Shqiptar në Zvicër, në Syri TV.
Të gjitha emisionet mund ti gjeni në kanalin zyrtar të TV Syri në Youtube dhe në dritaren informative www.radiovala.com

Kasam Selimi
Autor dhe Udhëheqës i emisionit

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Festa e FC Diasporës për ngritjen në ligen e 2-të – Sporti Shqiptar në Mërgim 68 (04.07.21)

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 68-të kushtuar klubit të futbollit, FC Diaspora në Jura, …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: