(Video) Drejtuesit e Motoristave Shqiponjat në Sportin Shqiptar në Zvicër 14

Në Zvicër, ekzistojnë disa klube motoristike shqiptare dhe në emisionin e 14-të, Sporti Shqiptar në Zvicër në TV Syri, kam të ftuar, një nga klubet më të vjetra, klubin Shqiponjat, i themeluar përpara 17-të viteve.

Si funksionon një klub motoristik, çfarë aktivitetesh realizojnë e çfarë aktivitetesh kanë realizuar deri më tani, se çfarë bëjnë SHQIPONJAT në Zvicër, flasim me kryetarin Safet Baftijajn dhe Gazmend Selimin, përgjegjës për kantonet Bern, Solothurn dhe Fribourg.

I falënderoj Safetin dhe Gazmendin, që më dhuruan në fanellë të Klubit të Motoristëve Shqiponjat.

Të gjitha emisionet mund ti gjeni në kanalin zyrtar të TV Syri në Youtube dhe në dritaren informative www.radiovala.com

Bern, me 16 Mars 2020
Kasam Selimi
Autor dhe Udhëheqës i emisionit

About Kasam Selimi

Check Also

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Këtë e pëlqejnë %d blogues: