(Video) Tenisti Jasin Jakupi në Sportin Shqiptar në Zvicër 21

Është lojtari i tenisit, Jasin Jakupi, i ftuar im i radhës në Sportin Shqiptar në Zvicër.

Në bashkëbisedimin që po e zhvilloj edhe kësaj radhe, nëpërmjet video lidhjes/Skype-s, do ta njohim tenistin e ri shqiptar më shumë, do të flasim për hapat e tija në Tenis, për rezultatet, por edhe për pritjet në të ardhmen.

Ai tregon se në cilën kategori radhitët aktualisht dhe se cili do të ishte kulmi i tij në karrierë.

Për të arritur edhe më shumë rezultate, tenistit shqiptar në Zvicër, i nevojitet përkrahja nga spornsor të ndryshëm.

Për më tepër, ndiqeni emisionin Sporti Shqiptar në Zvicër, të hënën në ora 21:00, në TV Syri.

I falënderoj për përkrahje financiare të emisionit, Shqiprim Salihun dhe Lindim Jusufin, që na ndihmojnë dhe motivojmë të vazhdojmë me këtë emision.

Të gjitha emisionet mund ti gjeni në kanalin zyrtar të TV Syri në Youtube dhe në dritaren informative www.radiovala.com

Bern, me 3 Maj 2020

Kasam Selimi
Autor dhe Udhëheqës i emisionit

About Kasam Selimi

Check Also

(Video) Hendbollistja Belma Beba në Sportin Shqiptar në Mërgim 42

Sporti Shqiptar në Mërgim emisioni i 42-të Bashkëbiseduese: Belma Beba, hendbollistë në Hendbolliste e HSG …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: