(Video) Kampioni i dyfishtë Zvicrës në Karate, Bejtush Fetija në emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 27-të
Bashkëbisedim me Bejtush Fetijan, Kampion i dyfishtë Zvicrës në Karate

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi

Realizimi
www.radiovala.com

 10,333 total views,  3 views today

About Kasam Selimi

Check Also

Emisioni Sporti Shqiptar në Mërgim do të nis të transmetohet në TV2 Gostivar

TV2 Gostivar bëhet televizioni i parë në vendlindje dhe media e parë në trojet shqiptare, …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: