(Video) Sporti Shqiptar në Mërgim 28, kushtuar turneut të FC Dardanisë së Basel-it 2020

Sporti Shqiptar në Mërgim, emisioni i 28-të

Kushtuar turnet tradicional në futboll “Fadil Vokrri”, organizuar nga FC Dardania Basel
Bashkëbisedim me Enver Hajdarin, Drejtor Sportiv i FC Dardanisë

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi
Realizimi
www.radiovala.com

About Kasam Selimi

Check Also

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Egzon Bejtullai për sfidën, Maqedonia e Veriut – Kosova: Le të fitoje më i miri

Këtë e pëlqejnë %d blogues: