(Video) Bisedë me futbollistin FC Diasporës, Drilon Loshin për emisionin Sporti Shqiptar në Mërgim 31

Bisedë me futbollistin dhe anëtarin e komitetit të FC Diaspora, Drilon Loshin.

Autor dhe Udhëheqës i emisionit
Kasam Selimi
Prodhimi i
www.radiovala.com
Përkrahës të emisionit:
Shqiprim Salihu
Lindim Jusufi
Besim Bublica

About Kasam Selimi

Check Also

Labiont Xhoxhaj fiton titullin e parë në boksin profesional

Pejë, me 27 Dhjetor 2020 Boksieri Labinot Xhoxhaj, në ndeshjen e 14-të në boksin profesional, …

Këtë e pëlqejnë %d blogues: